Filmpjes
Door: Pieter
03 Mei 2007 | Spanje, Madrid
Haha, ja dat zijn schapen op de foto :-P. Beeeh.. Van vorige zomer in Engeland. Ik heb een paar foto´s meer geupload en heb nu ook filmpjes online, 3 stuks, waaronder 1 van m´n kamer van 45 MB, is dus even geduld hebben. Ze zijn te vinden op:
en
Niet zo jammeren allemaal over dat er geen chicks op de foto´s staan, dat komt nog wel ;-). Vanavond ga ik naar een internationaal studentenfeest in Palacio Real, een tot disco omgebouwd paleis oid geloof ik. Dat wordt leuk, vrijdagochtend op m´n werk... :-D.
en
03 Mei 2007 - 14:28
Bart:
Veel plezier vanavond! Ik heb net naar de foto's en filmpjes proberen te kijken maar hij zegt/schrijft "page not found"...klopt de link wel???
Groetjes en kalm'an, Bart -
03 Mei 2007 - 15:06
Irma:
Hee hee, ben heel benieuwd naar de filmpjes uiteraard, maar kijk ze wel even op een pc met snellere verbinding.
De link werkt trouwens wel, alleen met je met de hand ff de komma erachter weghalen, dan werkt ie wel ;)
Veel plezier vanavond!
Irma -
04 Mei 2007 - 14:22
EricV:
Hey Piet,
Vette shit daar, je moet een carriere starten als razende reporter.
Heb wel kramp in me nek van het tweede filmpje, maar na het draaien van mijn scherm was't zeker de moeite waard! -
04 Mei 2007 - 14:42
Frans:
Tering zeg, en ik maar denken dat ik krap woonde. Yep, woonde. Ben verhuist, zit nu op een 'riante' kamer met eigen vloertapijt!
Anyway, het ziet er naar uit dat thijs en ronald het zonder jacuzzi moeten doen, zonder twee bloedmooie vrijgezelle sigñoritas en wat ze nog meer bliefden. Maar rechtopstaande kunnen ze wel blijven slapen gok ik ^_^.
Iig zit het er naar uit dat je het naar je zin hebt daar, nu nog voldoende spaans leren om een vrouw te kunnen versieren. -
04 Mei 2007 - 23:00
Thijs:
we leggen ronald wel in de keuken, als hij er een paar overtollige kilo'tjes aftraint moet dat precies passen -
08 Mei 2007 - 08:19
Ronnie:
Volgens mij ben jij met dat uitgemergelde lichaam van je maar wat jaloers meneer de tochtlat ;-)
Leuke indruk gekregen van je casa Pieter !
En die trommelende meneertjes zijn echt wreed !! Wist niet dat jij daar ook op viel ! Ga je ook nog een paar leuke/mooie vrouwen filmen ipv trommelende meneertjes ?!?
Nog een beetje je gitaarspelen aan het bijhouden en al hard bezig mooi flamenco te spelen ? Olé !
Ga je ruiken kerel !!!
Latuuhr !!!
08 Mei 2007 - 18:59
Bartje:
Ik moet zeggen, strak geregiseerde film Pieter daar ga je in Cannes ver mee komen ;)
Ciao Bart