Levante tus manos para Madrid! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van pieterinmadrid - WaarBenJij.nu Levante tus manos para Madrid! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van pieterinmadrid - WaarBenJij.nu

Levante tus manos para Madrid!

Door: Pieter

Blijf op de hoogte en volg

18 April 2007 | Spanje, Madrid

(Me gusta esta ciudad..)

Hola todos!

Tis hier fantasties! Haha. Na een ontzettende stressweek ben ik gisterochtend geland op Barajas. Was afgelopen weekend nog in Berlijn omdat m´n broer daar afstudeert, maar toen we de trein daarvandaan maandagochtend terug misten ging m´n hele planning naar de kloten om maandag de laatste dingetjes te regelen. Maar het is allemaal ongeveer gelukt.

Ik ben nu druk op zoek naar een kamer, heb er drie gezien die allemaal zo hun voordelen en nadelen hebben. Logeer nu tijdelijk bij de zus van een collega van m´n vader, ontzettend aardige mensen die me van het vliegveld hebben gehaald, en ik kan hun huis nu gebruiken als uitvalsbasis om een kamer te zoeken en te settelen hier.

Heb helaas nog geen foto´s, die komen binnenkort. Ik moet trouwens ook zeggen dat het weer hier op dit moment gewoon minder goed is dan in nederland, maar die schade haal ik nog wel in.

Ik kan me trouwens redelijk redden met het steenkolenspaans wat ik de afgelopen maanden heb geleerd (zie titel van het bericht). Nog geen rare communicatieproblemen gehad.

Binnenkort meer, stay tuned!

• 18 April 2007 - 11:36

Martin / Joopie:

Jammer dat we moeten wachten op de fotos. Nu kunnen we al die mooie Chiquitas (of waren het nu Chica's ;)) daar nog niet zien! Succes en veel plezier daar.

• 18 April 2007 - 15:24

Sabine:

Grande besos y abrazos vanuit Nederland van een duitse meisje, hahaha. Hey Pieterselie heel veel plezier in Madrid en geniet ervan. Ik hoop voor jou dat het een superleuke avontuur wordt.
    Nou Don Juan, euhm ik bedoel Pieter, ik lees wel wat je allemaal gaat beleven.
    Adiós amigo y hasta pronto!

• 18 April 2007 - 18:17

Ivar:

Hee Pieter, succes met het kamerzoeken en veel plezier alvast! :) Groeten!

• 18 April 2007 - 20:34

Een Arbeider...:

Heej Prutser !!

Dus je bedoeld dat je nog helemaal niet hebt lopen knoeien daar ??? Zo kennen we je natuurlijk niet ;-)
    WE WILLEN ACTIE !!!! AHORA YA !!!

Saludos y abrazos desde un Holanda calor

Tu amigo sincero,

Ronnie

• 18 April 2007 - 21:54

Thijs:

hoi pieter!

je begrijpt dat ronnie en ik niet zomaar naar madrid komen om je te bezoeken. aangaande ons logeeradres hebben we de volgende eisen:

- op kruipafstand van de leukste café's
    - minimaal twee bloedmooie en vrijgezelle sigñoritas als huisgenotes
    - een riante tuin voor nachtelijke feesten
    - en last but not least een jacuzzi

doe ons dus een plezier en doe je best met het zoeken van een kamer. met minder wil je bij je vrienden toch niet aankomen ...?

groeten thijs

• 19 April 2007 - 08:16

Nils:

Hola, buenos nootjes en buenos aires, veel plezier daar!

• 19 April 2007 - 08:29

Koen:

Hey Pieter.. GJ had er wel oor naar om een weekendje te komen chillen bij jou in Spanje so be prepared en tot binnenkort :)

• 19 April 2007 - 19:46

Pieter:

Olla!

Hey chico.. onder hoeveel balkons heb je al staan spelen?

Groetos,
    Pieter

• 27 April 2007 - 13:16

Ninh:

Potverdikkie, dat heb je weer goed voor elkaar pieter! :D Have fun daar man, 'k volg met smart je posts ;)!!!!