Pieter gaat naar Spanje! - Reisverslag uit Enschede, Nederland van pieterinmadrid - WaarBenJij.nu Pieter gaat naar Spanje! - Reisverslag uit Enschede, Nederland van pieterinmadrid - WaarBenJij.nu

Pieter gaat naar Spanje!

Door: Pieter

Blijf op de hoogte en volg

22 Maart 2007 | Nederland, Enschede

Ja ja jongens en meisjes, deze meneer gaat binnenkort een maand of 4 naar Spanje! Om m'n Bacheloropdracht te doen bij Telefonica (R&D). De puta madre! Op dit prachtige medium, overigens de eerste weblog die ik ooit ga bijhouden, kunnen jullie meegenieten van mijn escapades aldaar. Of ik er vaak aan denk of eraan toekom om berichtjes te plaatsen weet ik niet, dus ik zou maar gewoon regelmatig blijven checken ;-).

Ben nu bezig met de voorbereidingen: fondsen aanvragen, ticket boeken, reisverzekering, zeker niet onbelangrijk; Spaans leren want Engels kunnen ze daar niet allemaal en meer van dat soort ongein.

• 25 Maart 2007 - 07:59

Agnes:

Hej Pieter!
    Wow, bacheloropdracht in Madrid? gaaf!! Ben een paar dagen in Madrid geweest om Bernice op te zoeken en was echt onder de indruk van die stad. Succes met alle voorbereidingen en met Spaans leren!
    Groetjes uit Sydney

• 28 Maart 2007 - 12:36

EricV:

Jesus Piet, wat een lelijke kleurstelling heeft je site.

Maar wie moeten we nu geld aftroggelen met poker? Nou veel plezier en als je iemand wil versieren gebruik dan de pickup line: "yo tengo herpes"

• 28 Maart 2007 - 15:24

Pieter:

Op een LCD-scherm is het prima te lezen hoor ;-)

• 05 April 2007 - 14:31

Ninh:

Op m'n macbook pro ook wel hoor ;)